Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg
Helix Aperta -etikkakotilot, joissa on tyypillinen oliivinvihreä kuori, kerätään luonnollisesta elinympäristöstään ilman torjunta-aineita tai rikkakasvien torjunta-aineita. Ne valitaan ja sertifioidaan laadun ja tuoreuden takaamiseksi, ja niitä säilytetään asianmukaisissa valo- ja lämpöolosuhteissa, jotka säilyttävät niiden elinvoiman ja säilyvyyden.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnollisia etikkakotiloita, joista on jo puhdistettu ja tyhjennetty, valmiita syötäväksi
Saatavuusaika: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 500 g mikro-reikäpakkauksiin
Vähimmäistilaus: 500 kg